Schandpaal: Nieuwe release van Laurent Garnier

Partyscene Redactie | 22 mei 2008
headlines

Terug naar de ‘roots’ van Laurent Garnier

Het was brekend nieuws in de dancescene. Na vijf jaar zou er eindelijk weer een ‘dansvloergerichte’ release van Laurent Garnier verschijnen. Zou hij de danceliefhebbbers nog in vervoering weten te brengen met nieuwe eigen tracks? Beluister de twee tracks hier en laat weten wat je vindt: meesterwerkjes of gepruts?

Laurent Garnier: 'Back To My Roots' en 'Panoramix'.In de rubriek ‘De Schandpaal’ mag jij bepalen of bepaalde releases eigenlijk ritueel verbrand zouden moeten worden, welke zaken in de dancescene niet door te beugel kunnen en welke partyorganisatoren het al dan niet begrepen hebben. In deze editie de nieuwe release van Laurent Garnier.

Er werd in de afgelopen weken weer lekker op deze site gesteggeld over de status van de heer Garnier. Briljante set in de 11 of langdradig en saai? Gezellige Mixmag-mix of achterhaalde grijsgedraaide tracklist? Nog altijd een muzikale held of een oude prutser die snakt naar zijn pensioen?

De meest gehoorde klacht was in ieder geval dat Garnier toch een beetje leek te lijden aan het ‘Derrick May-complex' (geen nieuwe dancetracks meer uitbrengen, uit angst dat je je oude werk niet kunt evenaren). Daaraan is nu een einde gekomen, want Innervisions nr. 16 met Garnier’s ‘Back To My Roots’ en ‘Panoramix’ wordt op 26 mei uitbracht. Hier kun je ze allebei vast beluisteren.

Wat vinden jullie? Absolute meesterwerkjes of gepruts dat een plekje verdient aan de Love2party Schandpaal?

MySpace Innervisions

Website Laurent Garnier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws