Win een gig op Extrema Outdoor

Partyscene Redactie | 12 mei 2008
headlines

Heb jij genoeg talent?

Dave Clarke is weer eens op jacht naar nieuw talent; dj-talent deze keer. Hij heeft daarom samen met de organisatie van Extrema een nieuwe DJ-competitie in het leven geroepen. De winnaar mag op 19 juli de White Noise-tent op Extrema Outdoor openen.

Dave Clarke zal al jullie demo's braaf beluisteren.Op de White Noise-stage tijdens Extrema Outdoor zullen later die dag, naast Clarke zelf, ook bekende namen als Josh Wink, Carl Craig, Vitalic (live), Quince, Terence Fixmer, Stephan Bodzin en Radio Slave aantreden. Ben jij een techno/ funky electro dj en wil je weten hoe je de grootste kans maakt om te winnen? Houd de volgende tips van Dave dan goed in de gaten:

“Imiteer niet iemand anders. Invloeden zijn prima, maar maak ze je wel eigen. Laat zien wie JIJ bent, niet hoe goed jij iemand anders kunt nadoen. Je moet passie en doorzettingsver-mogen hebben, je moet in jezelf geloven en je moet vooral jezelf blijven. Dat is het allerbelang-rijkste. En een beetje risico nemen mag.” Ook moet er natuurlijk rekening gehouden worden met het feit dat je een opwarmset zult draaien op 19 juli, dus op je demo gelijk losgaan met 140 BPM is waarschijnlijk niet zo slim.

Zou jij deze gig op Extrema Outdoor graag willen winnen? Stuur dan voor 14 juni een mix-cd van max. 45 minuten naar Extrema Music/ Dave Clarke White Noise Contest, postbus 4950, 5604 CD Eindhoven. Zorg ervoor dat al je gegevens (naam, mail en mobiel nummer) er duidelijk op staan.

 

Bron: 3FM

MySpace Dave Clarke

Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws