11 sluit eind juni de deuren

Partyscene Redactie | 8 april 2008
headlines

Het worden heel bijzondere laatste weken

28 juni is een droevige dag voor de Nederlandse dancescene.  Op die dag sluit het Amsterdamse 11 in het voormalige TPG-gebouw namelijk zijn deuren.

28 juni is een droevige dag voor de Nederlandse dancescene. Op die dag sluit het Amsterdamse 11 in het voormalige TPG-gebouw namelijk zijn deuren. Aangezien er afscheid wordt genomen met een traan en een lach, staan er de komende weekenden heel wat spannende clubavonden op het programma.

Voor programmeur Olaf Boswijk komt de sluiting van 11 niet als een donderslag bij heldere hemel: “We weten al een tijdje dat we onze biezen moeten pakken.” Voor de boeker betekent het einde van 11 juist een nieuw begin: “We willen een nieuwe club beginnen in Amsterdam, en die op dezelfde wijze runnen als 11. Waar in de stad weten we nog niet, maar we hopen dat die er snel komt.”

Tot die tijd pakt 11 uit met optredens van o.a. Martin Buttrich, Apparat, Henrick Schwarz (april), Derrick May, Mr. G en Radioslave (mei), plus een heuse elfdaagse van 17 tot 28 juni. “Het worden heel bijzondere laatste weken,” voorspelt Olaf Boswijk, die zijn vrije tijd deze zomer vooral gaat slijten als dj, onder meer via een gig in de Berlijnse club Weekend met Jazzanova aan zijn zijde.

I LOVE 11

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws