Love2link week 14 en 15

Partyscene Redactie | 7 april 2008
headlines

De essentiële ditjes en de datjes

Tijdens onze speurtochten naar nieuws komen we heel wat interessante nieuwtjes, filmpjes en interviews tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar wel om te bundelen in onze tweewekelijkse rubriek Love2link.

 

Zoals je op deze site eerder kon lezen gaat de Franse danceproducer Sebastien Tellier meedoen aan het songfestival. Hij doet dit met de track ‘Divine’ en heeft de officiële video hiervoor vorige week gelanceerd. Is dit voldoende melig om de Noorse gotische rockers en transseksuele Israëlische zangeressen te verslaan? We zijn benieuwd...

 

 

Dan een korte opfriscursus 'dik doen'. 1. Boek een overnachting in het eerste dj-hotel ter wereld, Dex in Londen. Het hotel is voorzien van alle gemakken waar de zichzelf respecterende dj echt niet meer buiten kan. 2. Zorg dat je vervolgens gratis de clubs binnenkomt. Als je geen dj bent of niet de juiste connecties hebt, is dat geen probleem: neem gewoon een platentas mee en roep dat je moet draaien. 3. Eénmaal binnen moet je jouw natuurlijke gezag natuurlijk ook laten gelden. Hier een instructie voor de nieuwste debiele rage op dansgebied: The Rolex Sweep.

Wil je alle technische dimensies van Ableton ontdekken, bekijk dan deze workshop die Robert Henke a.k.a. Monolake onlangs gaf in Nieuw Zeeland. Anderhalf uur deskundige uitleg van deze producer en geluidskunstenaar; gratis en voor niks!!

 

De Londense club The End is gestart met een maandelijkse mix-serie die je kunt downloaden op hun site. Het eerste volume van ‘Recommends’ staat inmiddels online.

Verder interviews met Rocco Veenboer, Lauhaus en Kabale (over Amsterdamse techno, video van Ondergrond.TV), Butane, Modern Love labelbaas Shlom, Jamie Lidell en Kelpe.

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws