Music Academy Info Session in Rotterdams NAI

Partyscene Redactie | 3 april 2008
headlines

RBMA Radio op locatie met Russ Elevado en Kode 9

Op zaterdagmiddag 12 april om 1600 uur kun je in het Rotterdamse NAI aanschuiven bij de Red Bull Music Academy Info Session met producers Russ Elevado en Kode 9.

 

Op zaterdagmiddag 12 april om 1600 uur kun je in het Rotterdamse NAI aanschuiven bij de Red Bull Music Academy Info Session met producers Russ Elevado en Kode 9.In de aanloop naar de Red Bull Music Academy in Barcelona, organiseert de Nederlandse tak van de Red Bull Music Academy een aantal live radioshows waarbij prominente (inter)nationale muziekgasten achter de microfoon plaatsnemen. Tevens kun je er terecht voor meer informatie over de inschrijvingsprocedure.

 

Na de kick-off van de Red Bull Music Academy Info Sessions in K-Space te Amsterdam, vindt een nieuwe editie plaats op zaterdag 12 april in het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam. Grammy-winnaar Russ Elevado (New York) en dubstep vedette Kode 9 (Glasgow) worden onder de loep genomen door hosts Olaf Boswijk en Eric van den Bogaard.

 

Een registratie van deze sessie wordt uitgezonden op www.djbroadcast.fm en www.rbmaradio.com.

Schrijf je nu in!

Ben je dj, producer en / of muzikant? Download dan een inschrijfformulier via de site van de Red Bull Music Academyom kans te maken op een unieke muziekervaring in Barcelona.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws