Wicked Jazz Sounds op Arrow Jazz FM

Partyscene Redactie | 6 maart 2008
headlines

Eerste uitzending op vrijdag 21 maart

Vanaf 21 maart kun je elke vrijdagavond luisteren naar ‘Wicked Jazz Radio’ op Arrow Jazz FM.

Vanaf 21 maart kun je elke vrijdagavond luisteren naar ‘Wicked Jazz Radio’ op Arrow Jazz FM. Op zaterdag 29 maart wordt dit heugelijke nieuws gevierd in de Max van de Melkweg, met dj’s Phil Horneman en Leroy Rey, vergezeld van diverse live-muzikanten.

Elke vrijdagavond van 22.00 tot middernacht draait DJ Phil Horneman op Arrow Jazz FM de muziek die je tijdens de dansnachten van Wicked Jazz Sounds kunt horen. Ook de tunes die daar te rustig of soms zelfs te mooi voor zijn. Eens per maand staan dj’s Leroy Rey en Missing Links hem bij in hun zoektocht naar de fijnste bekende en onbekende warme muziek.

Wicked Jazz Sounds is bekend van de gelijknamige feesten en serie compilatiealbums. In het najaar verschijnt het eerste studioalbum ‘Wicked Jazz Sounds Live Band’. Nieuwsgierig naar de muziek? Stem dan elke vrijdag in op Arrow Jazz FM, of bezoek een van de vele feesten waar de Wicked Jazz Sounds-dj’s actief zijn. Zoals elke zondagavond in de Sugar Factory of op zaterdag 29 maart in de Melkweg.

5 years Wicked Jazz Sounds-promofilmpje:

L2P-recensies Wicked Jazz Sounds-serie

Wicked Jazz Sounds

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws