Word VJ bij White Noise

Partyscene Redactie | 15 februari 2008
headlines

Stuur 'Digitale Dave' je kiekjes

Dave Clarke breidt zijn digitale activiteiten steeds verder uit. Zijn gigs zijn al een flinke tijd vinylvrij, demo’s luistert hij alleen als ze hem in digitaal formaat worden toegezonden en vanaf deze week nodigt hij zijn fans uit om het programma White Noise via digitale tv te voorzien van visuals.

 

Digitale Dave, hier tijdens de White Noise-uitzending op het STRP-festival.White Noise is vanaf nu namelijk, naast de reguliere radio-uitzendingen op 3FM, ook te volgen op 3Voor12/Central TV. De kijkers worden daarbij uitgenodigd om zelf beelden aan te leveren. Daarvoor moet je wel aan twee voorwaarden voldoen.

De vj-in-spé moet aangesloten zijn bij de fotosite Flickr en een digitaal tv-pakket tot zijn beschikking hebben. Met de afstandsbediening kunnen kijkers foto's toevoegen aan de uitzending met behulp van tags. Deze tags genereren een stroom foto’s op de beat van de muziek. Het idee is dat er vervolgens een kettingreactie van beelden ontstaat, wanneer mensen dan weer geïnspireerd raken door de beelden die ze voorbij hebben zien komen.

Uit de aankondiging op 3Voor12 wordt ons overigens niet helemaal duidelijk of deze interactie beperkt is tot UPC-gebied. Het ongetwijfeld grappige en interessante resultaat is in ieder geval elke week tussen 23:00 en 01:00 te zien op 3Voor12/Central TV. Aankomende zaterdag is DJ Estroe te gast in de studio.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws