Soul Heaven terug in Stereo Sushi

Partyscene Redactie | 28 januari 2008
headlines

Soulfull house terug op Belgische bodem

Het was de afgelopen maanden enigszins stil rondom het de Belgische club Stereo Sushi. Normaal gesproken was er elke maand wel een soulvolle house held op bezoek maar opeens hoorden we er weinig meer over. Gelukkig hebben ze voor het nieuwe jaar veel goede voornemens en staan de komende maanden weer een aantal Soulheaven avonden op het programma.

Soulfull house terug op Belgische bodemSoulheaven Records is opgericht in 2004 als resultaat van de succesvolle clubavonden in de Ministry of Sound in London en vele andere locaties over heel de wereld. Oprichter Oliver White was destijds de boekingsagent van internationale artiesten als Masters at Work, Blaze, Jazzy Jeff en vele anderen dj’s uit de USA. Het doel was om de hoogste kwaliteit en meest organische soulfull urban house music uit te brengen.

Naast het uitbrengen van muziek houden de mensen van Soulheaven ook wel van een goed feestje. En die geven ze niet alleen in Engeland, maar ook bij ons in de buurt. Zo is er tweemaandelijks een avond in de Panama en starten ze binnenkort ook weer in de Belgische Stereo Sushi met vaste avonden. De Stereo Sushi is nou net het soort locatie dat we in Nederland missen, want een club die zich alleen maar richt op Soulvolle house hebben we in ons kikkerlandje nog steeds niet.

De line-up de komende tijd is in ieder geval erg dik. Zo komt op 16 februari één van New York’s toonaangevende dj’s, Danny Krivit, overgevlogen. Een maand later staan ondermeer Spinna, Mr V en onze eigen Diephuis mannen achter de draaitafels van deze intieme club. En om het plaatje helemaal compleet te maken komt ook Kenny 'Dope' Gonzales in April nog langs.

Alle data op een rijtje:

ZATERDAG 16 FEBRUARI : DANNY KRIVIT (US) + TIMAXX + GROOVE MERCHANT

ZATERDAG 01 MAART : DJ SPINNA (US) + SVEN VAN HEES + SMOS & BABY BEE + AFROMAN

ZATERDAG 22 MAART : MR V (US) + DIEPHUIS DJ’S (NL)

WOENSDAG 30 APRIL : KENNY “DOPE” GONZALEZ (US) + TIMAXX + MYSTIQUE + ALAIN DELOIN

Soulheaven label profile

Stereo Sushi

Soulheaven

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws