Geen hoogtevrees voor LTJ Bukem

Partyscene Redactie | 21 november 2007
headlines

Good Looking terug van weggeweest

Op vrijdag 21 december is de Ministry of Sound het toneel voor Logical Progression, met een wel heel speciale line-up.

Soulvolle drum & bass-liefhebbers opgelet. LTJ Bukem komt weer eens naar Nederland. Op 27 december is de elfde verdieping van het voormalige TPG-gebouw de place to be. Download alvast zijn dj-set, dan weet je wat je kunt verwachten.

 

Sinds begin 2007 is Good Looking Records terug van weggeweest. Frontman LTJ Bukem blies het ooit zo toonaangevende muziekmerk na enkele jaren stilte nieuw leven in. De maandelijkse clubavond Progression Sessions, voorheen gehouden in The End, kwam in Club Fabric terug onder de noemer ‘Bukem in Session’. Ook kwam er nieuw materiaal uit. Nog niet van de grootmeester zelf, maar van de Japanse producer Makoto.

LTJ Bukem komt weer eens naar Nederland. Op 27 december is de elfde verdieping van het voormalige TPG-gebouw de place to beOm de terugkeer aan het muziekfront te vieren, sluit Bukem 2007 met twee speciale feesten af. Eentje in de Londense Ministry of Sound en eentje in het Amsterdamse 11. Op vrijdag 21 december is de Ministry of Sound het toneel voor Logical Progression, met een wel heel speciale line-up. Naast Bukem draaien Goldie, Fabio en Grooverider een set vol drum & bass-klassiekers. Ook jazz en hiphoplabel Ninja Tune is van de partij. Naast oprichters Coldcut wordt het label vertegenwoordigd door DJ Food, The Herbaliser en James Mountain. Voor hedendaagse liquid drum & bass kun je terecht in de ‘Baby Box’ met Artificial Intelligence, Furney, Utah Jazz en Zero Tolerance. Soul2Soul frontman Jazzie B heeft de hele avond de lounge tot zijn beschikking. Love2Party doet exclusief verslag van dit festijn.

Speciaal voor de Nederlandse fans die op 21 december de oversteek niet kunnen maken, haalt drum & bass-organisatie Subtronics Bukem en Conrad naar Amsterdam voor een optreden in 11. Aangezien drum & bass-avonden de laatste jaren erg populair zijn in Amsterdam, is het zaak om snel je kaartje aan te schaffen. Dat kan bij platenzaken Concerto of Killa Kutz in Amsterdam of de ticketbox van collega Beatfreax.

Om alvast in de stemming te komen voor de old school bonanza in Ministry of Sound, kun je de sets van twee jaar geleden in de Fabric HIER downloaden.

 

En helemaal terug naar Oud & Nieuw ’93 met LTJ Bukem & MC Conrad

Good Looking Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws