Love2party Talent Room in Speakers

Partyscene Redactie | 18 oktober 2007
headlines

Love2party Talent Room on Tour

Love2party Talent Room

Het afgelopen anderhalf jaar organiseerde Love2party met succes de Talent Room in de Winkel van Sinkel. Tijdens clubavonden van FCA Music kregen meer dan vijfentwintig talenten de kans om zichzelf te bewijzen aan het publiek. Helaas stopte FCA deze zomer met het organiseren van feesten in de Winkel van Sinkel en kwam de Talent Room zonder onderdak te zitten. Maar niet getreurd, want we gaan gewoon door. 'On tour' wel te verstaan. De eerste editie is op zaterdag 24 November in Speakers in Delft.

Sinds het begin van dit jaar heeft Delft een nieuw concept erbij, genaamd FORM. Een tweemaandelijkse avond die eens niet in het teken staat van bekende artiesten, maar die zich volledig richt op talentvolle dj's. En dan is de link met de Love2party Talent Room natuurlijk snel gelegd en worden op 24 november de FORMhanden ineen geslagen voor een gezamelijke avond, FORM meets Love2party Talent Room. Geen contest maar vier talentvolle dj's die deze avond hun kunsten mogen vertonen op een heuse clubnight in de grote zaal van Speakers.

Uit de grote stapel van ingezonden demo's hebben we weer een paar interessante dj's uitgekozen. En daar blijft het niet bij, want voor de eerste keer in de geschiedenis van de Talent Room, is er ook een live-act aanwezig: the Architects. Naast deze twee Delftenaren komen ook dj PM, dj Meister en dj Remedy hun kunsten vertonen. Alle artiesten worden de komende weken aan jullie voorgesteld middels de welbekende Talent Room interviews.

Vanwege het succes van Love2Party's Talent Room, gaat de zoektocht naar nieuw talent in 2007 en 2008 onverminderd door. Ben jij degene die rap ondekt moet worden, stuur dan je demo op! klik hiervoor alle info.

FORM

Speakers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws