Het einde van het strandseizoen

Partyscene Redactie | 19 september 2007
headlines

Veel zonuren hebben de strandtenten in Nederland deze zomer niet gehad. Desondanks werden er weer tientallen verschillende strandfeesten georganiseerd. Het einde van het seizoen is in zicht. Rond 1 oktober sluiten alle strandtenten weer de deuren. Eerst nog de slotfeesten, die wij voor jullie op een rijtje hebben gezet.

Fame=Dj'sWat: Fame = Dj’s

Waar: Bloomingdale, Bloemendaal

Datum: zondag 23 september

Line-up: Tiësto, Benny Rodrigues, Chuckie, Don Diablo, Gregor Salto, Luciën Foort, Ricky Rivaro, Roog, Norman Soares, MC Stretch

Entreeprijs: 25 vvk

Website: www.bloomingdaleaanzee.com

Bijzonderheden: Bloomingdale zou Bloomingdale niet zijn als ze het strandfeest niet wordt afgesloten met een wereldberoemde dj. Niemand minder dan Tiesto komt langs om de boel eens op stelten te zetten. Zo vaak draait de beste man niet meer in ons land, dus een prima gelegenheid om hem weer eens aan het werk te zien. Mocht Tiesto je verder niet zo veel interesseren dan staan er verder nog een hoop andere helden op de line-up.

Jamm BeachWat: Jamm Beach Closing Party

Waar: Jamm Beach, Ter Heijde

Datum: vrijdag 28 september

Line-up: Benny Rodrigues, Arshad, Chris Rox, Dylan Otto vs Jasper Clash

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.jamm-beach.nl

Bijzonderheden: Het was dit jaar een prima zomer voor Jamm Beach. Niet vanwege het vaak slechte weer maar wel omdat bijna alle feesten uitverkocht waren. Zowel hun eigen feesten met Benny Rodrigues, Michel de Hey, en Miss Monica als bijvoorbeeld de Latin Lovers feesten. Allemaal vol en erg gezellig. Op vrijdag 28 september sluiten ze hun seizoen af en komt favoriet Benny nog één keer zijn beste platen opleggen op het strand.

Elements BeachWat: Elements Beats

Waar: Elements Beach, ‘s Gravenzande

Datum: zaterag 29 september

Line-up: Secret Cinema, Warren Fellow, Sandeep, Andres Reijgersberg, Jordy Navv

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.elementsbeach.nl

Bijzonderheden: Elements Beach sluit dit jaar het strandseizoen af met een editie van hun eigen feesten genaamd Elements Beats. Special guest deze keer is Secret Cinema die vorig jaar ook al een keer bij de strandtent in ‘s Gravenzande zijn opwachting maakte en daar toen op een regenachtige dag de hele tent op zijn kop zette. Verder wordt de line-up gevuld met alle namen die de hele zomer vaak op Elements Beach gedraaid hebben.

Fame=Dj'sWat: Fame = Dj’s

Waar: Sapph Beach, Scheveningen

Datum: zaterdag 29 september

Line-up: Baggi Begovic, Fetish Verdi, Gregor Salto, Jean, Ricky Rivaro, Sidney Samson, SoulFonic Source, Victor Coral

Entreeprijs: 10 vvk, 15 door

Website: www.soulmax.com

Bijzonderheden: Sapph Beach was dit jaar nieuw op het strand van Scheveningen. Voorheen was dit Sunday’s. Vele grote organisaties zoals Soulmax, F*ckers, Treetz en This is (van Sander Kleinenberg) organiseerden hier deze zomer hun strandfeesten. Tijdens de afsluiting komen veel van de dj’s die op deze feesten draaien nog eenmaal terug naar Sapph Beach.

BLM09Wat: Slotfeest ism Sneakerz

Waar: BLM09, Bloemendaal

Datum: zondag 30 september

Line-up: Baggi Begovic, Don Diablo, Gregor Salto, Igor Valente, Jip Deluxe, Luciën Foort, Philip Young, Youri Donatz, MC: Lady Bee

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.sneakerz.nl

Bijzonderheden: BLM9 in Bloemendaal aan Zee had bijna alle zondagen in het strandseizoen Sneakerz te gast. Vandaar dat ze hun eigen slotfeest vieren in samenwerking met Sneakerz, met natuurlijk alle handtasjeshouse dj’s. En het is ook daadwerkelijk de allerlaatste dag van het strandseizoen want de dag erna wordt er aangevangen met het afbreken van alle strandtenten.

Factor10Wat: Final Factor 10

Waar: Strandclub Wij, Scheveningen

Datum: zondag 30 september

Line-up: Born to Funk, Arshad, Joshua Walter, Norman Soares, MC Nova

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.zamen.nl

Bijzonderheden: Factor 10 is het vaste feest van de, door nieuwe revu gekozen, nummer 1 strandtent van Nederland. Elke laatste zondag van de maand. Afgelopen maand stond de hele tent nog op zijn kop bij een optreden van niemand minder dan Dennis Ferrer die voor de gelegenheid zangeres Tracey K mee had genomen. Zondag 30 september is de final episode, deze keer met alle nederlandse dj’s die deze zomer hun kunsten hebben vertoond in de Wij.

Haarlem's FinestWat: Haarlem’s Finest

Waar: Rapa Nui, Haarlem

Datum: zaterdag 6 oktober

Line-up: Brad Tipp, Georgio Schultz, JR-Dallas, Marnix, Sven, Terry Toner, Tettero, Tino, El Deider, Jur, Tron, Whiplash

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.rapanui.nl

Bijzonderheden: De strandtent van Zandvoort, Rapa Nui, sluit haar seizoen af met alleen maar dj’s uit Haarlem en omgeving. Grote namen hier zijn ondermeer Georgio Schultz, Marnix en Terry Toner. In tegenstelling tot andere strandtenten, die op 1 oktober dicht gaan, is Rapa Nui nog een weekje langer open. Het feest begint al ‘s middags om 14.00 en gaat door tot middernacht. Daarna kan je gewoon doorgaan in de Stalker in Haarlem op de afterparty.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws