Stubnitz terug in Amsterdam

Partyscene Redactie | 3 september 2007
headlines

Rauwe feestlocatie

Na bijna een jaar in thuishaven Rostock te hebben gelegen, hijst de ms Stubnitz over ruim een week het anker om koers te zetten naar Amsterdam. De populaire voormalige diepzeetrawler uit Duitsland, die momenteel dienstdoet als platform voor verschillende culturele producties, meert van 8 september tot en met 1 december aan naast de NDSM werf.

Een verscheidenheid aan elektronische muziekstijlen zal op de Stubnitz worden geprogrammeerd. Bezoekers kunnen van alles verwachten: van techno tot 'Warp-achtige' elektronica, van minimale clickhouse tot nu-jazz / broken beats en electro tot drum 'n bass. Zelfs ambient soundscapes en optredens door rock- en punkbands zullen deel uit maken van de programmering.

StubnitzDe volledige programmering is nog niet bekend. Zeker is dat Electronation en Crackhouse vs. Moodelevator tijdens het Amsterdam Dance Event de Stubnitz aandoen. Daarnaast wordt er samengewerkt met speciale events als het )toon)-festival en ook Robodock en het Streetbike Freestyle Open, die beiden op het NDSM terrein plaats vinden.

De opening op 8 september is in handen van de mannen van Errorkrew, met op het programma live-techno act Quazar aangevuld met o.a. Richard Parker en Wouter Hisschemöller. De week erna is het de beurt aan Mr Stubnitz met Bart Skils, Boris Werner, Lauhaus en Juan Sanchez. En zet zaterdag 27 oktober ook maar vast in je agenda, want dan komt Karotte langs voor een vijf uur durende set.

Meer bekendmakingen in het programma vind je hier

Ms Stubnitz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws