Jazz on the Beach

Partyscene Redactie | 7 augustus 2007
headlines

Tussen al het house- en technogeweld op de festivals, is het soms fijn om even iets heel anders te beleven: een dagje rustgevende jazz in de breedste zin van het woord bijvoorbeeld, aanstaande vrijdag op het strand van Hoek van Holland.

Andre DadiVan virtuoos, tot pure jazz van elektrisch tot akoestisch. Op Jazz on the Beach wordt aan alle soorten jazzliefhebber gedacht. Het festival wordt om 15.00 uur op het Brinkplein geopend door de Young Sinatras, gevolgd door New Republic DJ Band (welke ook zaterdag aanwezig zullen zijn op de Franchise/Euro PA/NRA truck op de FFWD dance parade) met aansluitend de Single presentatie van Lady Ness. Dan is de toon gezet voor een breed scala aan artiesten, bands en acts die op 7 verschillende locaties zullen optreden. Bekende namen binnen de line-up zijn Andre Dadi, Gene en Ardy BM - heren die het Rotterdamse uitgaansleven de afgelopen twintig jaar kleur hebben gegeven.

Jazz on the Beach is over de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig jazzfestival. Waren het verleden jaar nog vijf bands op vijf verschillende locaties, zijn er dit jaar achttien acts op acht locatie te bewonderen. Alle strandtenten uit Hoek van Holland doen dit jaar mee en het belooft vrijdag prima weer te worden. Het programma voor de dag ziet er als volgt uit.

15.00 - 18.00 Brink Plein: Young Sinatras - NRA DJ Band - Lady Ness

19.00 - 23.00 Noorderpier: Rob van de Wouw - DJ Onno Post

19.00 - 00.00 Jan Patat: Leslie Nielsen - dj Rob Mertens - dj Patrick

20.00 - 00.00 Caribean Beach: Urban Daughter - DJ Andre Dadi

19.00 - 23.00 Sand: Gijs Batelaan Quintet - DJ Eddy Geerts

20.00 - 00.00 Zeebries: Panchito - DJ Ardy B

20.00 - 00.00 Beach Club Royal: Phil Martin's Socialized - Jazz Beats - DJ Solo Moderna

19.00 - 23.00 Globetrotter Strand: Sven Hammond Soul - DJ Gene

Jazz on the Beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws