Rick Smith (Underworld) ziekenhuis ingeslagen

Partyscene Redactie | 19 juni 2007
headlines

          Ejekt Festival bestormd door 30 anarchisten          
          En Rick had al zo'n last van die rechtse die kompaan Karl Hyde hem onlangs uitdeelde          

Het Ejekt Festival in Athene zal Underworld-producer Rick Smith zich nog lang heugen. Het geplande optreden van zijn band Underworld heeft nooit plaatsgevonden, omdat dertig gemaskerde ‘anarchisten’ het festivalterrein binnenstormden en de boel, waaronder het hoofd van Rick Smith, kort en klein sloegen. Geen spetterende performance, maar een ziekenhuisbezoek, was voor hem het gevolg.

 

Het Britse NME meldt een ware slachtpartij in het Olympisch Stadion van Athene waar Ejekt plaatsvond. Met behulp van baseballknuppels, ijzeren staven en traangas richtten dertig anarchisten, tijdens het optreden van de Beastie Boys een enorme ravage aan, waarin bezoekers, beveiligingspersoneel en artiesten het moesten ontgelden. Het afsluitende optreden van Underworld is uiteraard afgelast. Rick Smith is inmiddels weer in Engeland waar hij verder wordt behandeld aan zijn verwondingen - een hoofdwond en snee in zijn oor.

Naar alle waarschijnlijkheid kan de Underworld-tour worden hervat en komt de release van het nieuwe album van het Britse technoduo niet in gevaar. Wij wensen Rick beterschap!

Underworld

Ejekt Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws