DJ Tiësto ondanks dreigement naar Beiroet

Partyscene Redactie | 29 mei 2007
headlines

‘Waarschijnlijk is dit gewoon een slechte grap’

De radicale groep Fatah al-Islam, de Libanese tak van al-Qaeda, bedreigt DJ Tiësto met de dood als hij op 2 juli optreedt in Beiroet. Ook zangeres Shakira loopt gevaar. Dat meldt de Libanese website Yalibnan.com.

De extremisten kondigen in het nieuwsartikel ‘rivieren van bloed’ aanDe extremisten kondigen in het nieuwsartikel ‘rivieren van bloed’ aan. “We zullen jullie harten uitrukken, en overal explosieven aanbrengen. We zullen al je zaken treffen, te beginnen met toerisme en eindigen met andere verrotte bedrijfstakken.”

Maurice Verschuren van Prime Time Management, het agency van Tiësto, heeft de boeking van ’s lands succesvolste trance-exportproduct vooralsnog niet afgelast. “Maar we nemen het dreigement wel serieus en zijn aan het uitzoeken waar het vandaan komt.”

Paniek in het kamp van Tiësto is er niet. Verschuren: “Waarschijnlijk is dit gewoon een slechte grap. We hebben contact gezocht met de promotor van het feest en hij wist van niets.” Ook Tiësto is volgens Verschuren niet van zijn stuk gebracht. “Hij weet als geen ander dat als je alles moet geloven wat op het internet verschijnt, je dan geen leven meer hebt.”

Het beruchte nieuwsbericht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws