Compleet dj-systeem op zakformaat

Partyscene Redactie | 10 mei 2007
headlines

"Schat, heb jij mijn complete dj-systeem ergens zien liggen...?"DJ's krijgen Pacemaker

Het nieuwe Zweedse electronicabedrijf Tonium heeft aangekondigd in oktober een apparaatje op de markt te brengen dat alle huidige dj-gear overbodig maakt. Twee draaitafels, een mengpaneel en een groot deel van je muziekcollectie in je binnenzak?

Het mini-systeem gaat ‘Pacemaker’ heten, heeft 120 GB geheugen en pitch, cue, loop, EQ- en sound FX-mogelijkheden, die worden bediend via een touch pad. Ook heeft het een lijnuitgang en een koptelefoon-uitgang. Er kan vijf uur onafgebroken gemixt worden op de ingebouwde batterij. Mocht je meer ruimte nodig hebben dan die 120 GB, dan sluit je er gewoon ook nog een USB-stick op aan. Verder speelt het zo’n beetje alle denkbare muziekformats af en weegt het slechts 200 gram.

Met de Pacemaker wil Tonium 'de beste bron voor muzikale inspiratie leveren, het ontdekken en verzamelen van nieuwe muziek makkelijk maken en muziekliefhebbers belonen voor het delen van hun favoriete muziek.' Het klinkt allemaal behoorlijk utopisch, maar we gaan het meemaken in oktober van dit jaar.

Voor meer info kun je terecht op de website of de MySpace van de 'Pacemaker'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws