Nieuw album David Guetta

Partyscene Redactie | 10 mei 2007
headlines

De Franse superster dj David Guetta komt met een nieuw album. Het schijfje heet Pop Life en het ligt op 11 juni wereldwijd in de winkels.

david guettaGuettablaster, het laatste album van David Guetta, dateert alweer uit 2004. Vooral de single The World Is Mine leverde hem de nodige bekendheid op en bracht hem zelfs naar Amerika. Een van de laatste dingen die we van hem hoorden was de mash up van een van zijn eerste hits Love Don’t Let Me Go en Walk Away (Tocadisco remix) van The Egg, dat overigens ook op het album staat. Tussendoor deed de dj en producer ook nog drie F*** Me I’m Famous mixalbums, vernoemd naar zijn eigen avond op Ibiza.

Ondanks zijn drukke tourschema heeft hij toch tijd weten vrij te maken voor een nieuw album. Dat heeft de titel Pop Life meegekregen. Het album ligt op 11 juni in de winkels. De eerste single die van de plaat komt heet Love Is Gone, met de vocalen van Chris Willis, de vaste zanger waar David Guetta mee werkt. “Ik ben erg blij met dit album,” vertelt David. “Het is verreweg het beste dat ik ooit gedaan heb. Ik verheug me er nu al op om de nieuwe tracks te draaien in de clubs.”  Beluister de nieuwe single Love Is Gone op de Myspace pagina van de dj.   

Check voor meer info www.davidguetta.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws