Love2party Talent Room on tour

Partyscene Redactie | 9 mei 2007
headlines

Talenten warmen op voor Free Your Mind

L2p Talent Room

Het zijn drukke tijden voor de dj's van de Love2party Talent Room. Naast hun gig in de VIP-area op het Free Your Mind festival, gaan de boys de komende weken on tour door het land ter promotie van het festival. Op vrijdag 18 mei is er een officiele preparty in de TWSTd in Amsterdam en op zaterdag 19 en 26 mei doet de Talent Room de winkels van Jack & Jones aan om iedereen alvast in de stemming te krijgen voor 2 juni.

Het afgelopen anderhalf jaar organiseerde Love2party met succes de Talent Room in de Winkel van Sinkel. Tijdens clubavonden van FCA Music kregen meer dan vijfentwintig talenten de kans om zichzelf te bewijzen aan het publiek. Uit alle deelnemers heeft Love2party er zes geselecteerd en uitgenodigd om op Free Your Mind hun kunsten te komen vertonen in de VIP-area. Met Folker Zwart, Intensiv, Mr Slide, L.Win, Mark Hertz & Wesley Vibes en de Bingo Players is talentrijk Nederland goed vertegenwoordigd.

FYM Preparty @ TWSTd

De TWSTd in Amsterdam is al jaren één van dé broedplaatsen van Nederlands dj talent. Aan de dj-contest, georganiseerd door het dj-cafe, doen jaarlijks meer dan honderd talenten mee en ook tijdens de reguliere avonden, is altijd veel ruimte voor jonge onbekende namen. Daarom heeft TWSTd de Love2party Talent Room uitgenodigd om op vrijdag 18 mei de hele avond het dj café aan de Weteringschans te komen rocken als voorproefje op het festival. Vanaf 20.00 kan je swingen op de beats van Folker Zwart, Mr Slide, L.Win, Mark Hertz & Wesley Vibes en natuurlijk initiator Sandeep. De toegang is gratis, dus niks weerhoud je ervan om eens te komen proeven van het draaitalent dat Nederland rijk is. Er worden zelfs nog wat tickets voor het festival verloot tijdens deze avond.

FYM promotour @ Jack & Jones

Maar het blijft niet bij alleen deze preparty in Amsterdam. In de opmaak naar het festival zal het FCA promotieteam ondersteund door de Talent Room dj's verschillende steden in Nederland aandoen. Jack & Jones host op het festival de Sound of Love tent en heeft verschillende winkels ter beschikking gesteld aan FCA om op zaterdag 19 en 26 mei te worden overgenomen door het Free Your Mind promotieteam. Op zaterdag 19 mei zullen de winkels in Rotterdam, Eindhoven en Zwolle gepimpt worden met een vette soundssystem en verzorgen dj's Mark Hertz, Wesley Vibes en Sandeep de tunes. De week erna is het de beurt aan Amsterdam en Arnhem waar je een dansje kan doen op de tunes van de Bingo Players en Mr Slide. Ben je in de buurt, drop dan even langs want er worden natuurlijk op deze dagen ook kaarten weggegeven.

Alle data op een rijtje:

Vrijdag 18 mei - Free Your Mind preparty @ TWSTd, Amsterdam (20.00 - 03.00)

dj's: Folker Zwart, L.Win, Mark Hertz & Wesley Vibes, Mr Slide, Sandeep

Zaterdag 19 mei - Free Your Mind promotour @ Jack & Jones (14.00 - 17.00)

Eindhoven, Zwolle en Rotterdam

Zaterdag 26 mei - Free Your Mind promotour @ Jack & Jones (14.00 - 17.00)

Amsterdam en Anrhem

Zaterdag 2 juni - Love2party Talent Room @ Free Your Mind Festival

dj's: Folker Zwart, Intensiv, Mr Slide, L.Win, Mark Hertz & Wesley Vibes en de Bingo Players

Free Your Mind Festival

FCA Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws