Awakenings klaar voor technodriedaagse

Partyscene Redactie | 6 april 2007
headlines

De rol van martelaar van de dancescene bevalt me goed

Aankomend weekend viert Awakenings het tienjarige bestaan met een drietal feesten op vrijdag, zaterdag en zondag. De beste techno-dj’s geven acte de présence in de Gashouder. Daar komen niet alleen een paar duizend bezoekers op af, maar ook een peloton ‘stille’ blauwhelmen, op zoek naar gebruikers en verspreiders van harddrugs.

De rol van martelaar van de dancescene bevalt me goedOrganisator Rocco Veenboer beschouwt de politieacties niet als een bedreiging voor zijn feest. “Awakenings is natuurlijk niet kapot te krijgen met dit soort acties. We worden er alleen maar sterker door. Bovendien bevalt de rol van martelaar van de dancescene me goed.”

Toch waarschuwt Veenboer via de Awakenings-nieuwsbrief zijn bezoekers op wat hen te wachten staat. “Awakenings conformeert zich aan het Amsterdamse beleid en die is soft op softdrugs en hard op harddrugs. Het aantal beveiligingsmensen is verdubbeld en zal naast een pittige fouillering ook grondig surveilleren in de zaal om gebruik en handel van harddrugs tegen te gaan.” Het is maar dat je het weet.

Het jubileumfeest is al weken uitverkocht. Om 22:00 uur wordt de eerste plaat op de SL’s gelegd, de laatste klinkt rond de klok van 07:00 uur. De volgende dj’s staan op de playlist: Vrijdag: Angelo, Steve Rachmad, Adam Beyer, Surgeon, Rush, Miss DjaX. Zaterdag: Dimitri, Nick Rapaccioli, Kenny Larkin, Dave Clarke, Billy Nasty, Remy. Zondag: Bart Skils, Wighnomy Brothers, Marco Carola, Green Velvet, Oscar Mulero, Gayle San.

Awakenings

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws