Schrijf je in voor de Red Bull Music Academy in Toronto

Partyscene Redactie | 2 april 2007
headlines

          Twee weken les van de groten der aarde          
     Tijdens de Red Bull Music Academy is het altijd stil als de meester spreekt     

De inschrijvingsdeadline voor de Red Bull Music Academy Taster in Pakhuis de Zwijger is reeds verstreken, maar niet getreurd. Vanaf heden kun je jezelf aanmelden bij de grote broer die in het najaar plaatsheeft in Toronto.

Dit jaar vindt de Red Bull Music Academy, tijdens twee tweewekelijkse sessies in september en oktober, in Toronto plaats. Ben jij temperamentvol met muziek bezig en lijkt het je wel wat om twee weken lang workshops te volgen van de groten der aarde? Dan kun je jezelf inschrijven tot uiterlijk 4 mei. Wie weet word jij één van de gelukkigen die naar Toronto kan.

Voor het negende jaar op een rij brengt de Red Bull Music Academy zestig veelbelovende muzikanten, producers en dj’s uit meer dan dertig landen samen. Gedurende twee weken kunnen ze er ideeën uitwisselen over muziek met enkele grote namen uit de muziekgeschiedenis. Enkele dj’s en producers die tijdens de afgelopen jaren aanwezig zijn geweest: Bob Moog, Derrick May, Carl Craig, Tiga, Erland Oye, Gilberto Gil, Leroy Burgess, Radioslave, Questlove (The Roots).

Term 1: 23 september - 5 oktober 2007

Term 2: 14 oktober - 26 oktober 2007

Download het inschrijvingsformulier HIER

RBMA 2006 (met bijdragen van Derrick May en Fat Freddy's Drop)

 

Red Bull Music Academy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws