Gabriel Ananda promoot nieuw album

Partyscene Redactie | 27 maart 2007
headlines

Gabriel Ananda is is op wereldtour om zijn nieuwe album op Karmarouge te promoten en doet komend weekend Nederland aan. Vrijdag is hij te bewonderen in Tivoli de Helling tijdens een editie van Full Spectrum. Zaterdag staat hij op een Planet Rose special in Doornroosje in Nijmegen.

Gabriel AnandaGabriel Ananda start vanaf maart zijn wereldtour om zijn nieuwe album op Karmarouge te promoten. Doornroosje en de Tivoli de Helling zijn één van de gelukkigen die in de tourlijst zijn opgenomen. Een aantal jaren terug maakte Gabriel een overdonderende indruk met het nu al klassiek verklaarde 'Ihre Personliche Gluecksmelodie'. Afgelopen zomer was het al even indrukwekkende 'Doppelwhipper' de soundtrack voor vele festivals en Ibiza. Nu komt dus eindelijk het langverwachte tweede album uit en zal Gabriel met een speciale, geheel vernieuwde en langere liveset op het podium staan. Maar liefst anderhalf uur lang kan je genieten van de specifieke Ananda sound.

Tijdens zijn bezoek aan Tivoli de Helling wordt Gabriel bijgestaan door Giorgos Gatzigristos en Michael von L. Giorgos Gatzigristos werd vorig jaar ontdekt door Keulse minimalmagnaat Kompakt, die twee platen van Gatzigristos uitbracht op haar sublabel K2. Michael van L. is beter bekend als de Ille Bitch en van zijn Gasten zonder Grenzen feesten en afterparties. Op zaterdag is het hele andere koek met Nuno Dos Santos & Patrice Baumel, Zij hosten samen de 360 avonden in de Amsterdamse club 11, waar ze gasten als Dominik Eulberg, Lawrence en Ellen Allien ontvingen. Daarnaast timmeren beiden stevig aan de weg met releases op Compost Black.

Full Spectrum

Doornroosje

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws