Layo en Bushwacka!, Kirk DeGiorgio & Djinxx in Paradiso

Partyscene Redactie | 2 maart 2007
headlines

All is One keert terug naar de Amsterdamse poptempel 

Eerlijk is eerlijk: 100% Isis en aanhang (Magma Agency) weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Op 8 april pakt All is One uit in de Paradiso, met als hoofdacts de Londense techhousers Layo en Bushwacka!, de Britse elektronische alleskunner Kirk DeGiorgio en de Franse rising star Djinxx.

De reacties van de afgelopen editie op 19 augustus 2006 schijnen volgens het persbericht zo goed te zijn geweest, dat een vervolg van All is One in Paradiso niet uit mag blijven. Op 8 april keert de organisatie van 100 % Isis dan ook terug naar de Amsterdamse poptempel.

DJinxxNaast optredens van o.a. resident-dj 100 % Isis en haar boyfriend - de geniale mixmeester Eggie aka Egbert Jan Weeber, staat er een aantal veelbelovende optredens gepland. Neem Layo en Bushwacka!, die in 2003 doorbraken met hun album Night Works, aangeslingerd door de clubhit ‘Love Story’? Of hun landgenoot Kirk DeGiorgio (aka As One), de eerste professionele dj die ‘Ableton live’ en vinyl combineerde in zijn sets. Bovenal is Kirk befaamd om zijn releases op o.a. X:Treme, Ubiquity en Far Out Recordings en remixes voor o.a. 4Hero, Carl Craig en Common Factor. Hij zal samen met de Franse dj/producer Djinxx optreden in de K-SWISS versus room (bovenzaal Paradiso). Djinxx heeft releases uitgebracht op Cocoon en F Commuications en gooit momenteel hoge ogen met zijn verfijnde en gevoelige sound. Daarom, muziekliefhebbers, is dit een feestje om niet te missen!

Datum: zondag 8 april 2007

Locatie: Paradiso,

Tijden: 23:30 tot 05:00

Line up: ISIS & Piet Jan Blauw (live), 100 % Isis, Layo & Bushwacka!, Kirk Degiorgio, Djinxx, Krien, Eggie, Tommy + Cinema, Fashion, interactive art installation, visuals by Dusi, Seicho| Kabinet Azar en ISIS

Tickets: € 17,50, inclusief lidmaatschap. Deurverkoop € 22 inclusief lidmaatschap.

All is One

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws