Dave Clarke schrijft naast vinyl ook cd’s af

Partyscene Redactie | 15 februari 2007
headlines

Is Serato Scratch de toekomst?

Niet alleen mixen met vinyl is vergane glorie, ook cd's kun je binnenkort bij het grof vuil zetten. Althans, dat meldt technomeester Dave Clarke in een video-interview met het Britse EQ Magazine, onlangs opgenomen vóór en tijdens een optreden in The Arches in Glasgow.

Dave hoeft nooit meer te spitten in een cd-mapjeClarke vertelt in het interview dat hij zijn ‘Remixes & Rarities’- cd/vinylrelease heeft uitgebracht om stil te staan bij het einde van de ‘fysieke’ wijze van mixen, zoals we die lange tijd hebben gekend. Ook wilde hij zijn beste bootlegs op deze manier nog een keer op vinyl beschikbaar stellen voor zijn fans. Hij werkt tijdens zijn gigs met ‘Serato Scratch’ en verwacht dat de meeste dj’s op korte termijn over zullen gaan op deze software, waarmee ook het einde van mixen met cd’s een feit is.

Voor meer uitlatingen van Dave Clarke over ‘Remixes & Rarities’, het belang van toiletpapier op festivals, fragmenten van de gig in The Arches en een blik op zijn nieuwe kapsel, kun je het video-interview van EQ Magazine hier in Quicktime bekijken.

Recensie Remixes & Rarities

Dave Clarke

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws