Loveland Kick-Off

Partyscene Redactie | 15 februari 2007
headlines

Loveland begint weer vol enthousiasme aan het nieuwe jaar. Marnix gaat met zijn organisatie een nieuwe koers varen met het Fire-concept. De kick-off is op zaterdag 3 maart in het Patronaat in Haarlem.

Marnix, dj/producer en oprichter van Loveland, heeft met Fire een uiterst succesvol concept neergezet, zo bleek vorig jaar. Toch gaat hij dit jaar een nieuwe koers varen. Zo wordt het aantal edities teruggeschroefd van 24 naar12, om zo alle ruimte vrij te maken om het ultieme Loveland-gevoel neer te kunnen zetten. Iedere editie van Fire moet uniek zijn en dat is terug te zien in de line-up, techniek en de aankleding. De kick-off van de nieuwe serie Fire feesten vindt op zaterdag 3 maart plaats in het Patronaat in Haarlem.

fire flyer

En op de eerste editie zorgt Loveland gelijk al voor vuurwerk. Met Dr. Lektroluv heeft Marnix gelijk een afspraak gemaakt met de beroemdste dokter uit danceland. De Man Met Het Groene Masker weet precies wat zijn patiënten willen en weet als geen ander de moddervette electrogrooves naadloos aan elkaar te hechten. Met zijn verrassende platenkeuze en opvallende voorkomen geneest de dokter je waar je bij staat. Hij wordt bijgestaan door de hardst bewegende dj achter de decks van ons land: Benny Rodrigues. Techno, house of electro, voor de energieke dj is het allemaal geen probleem. De kick-off van nacht wordt gedaan door Jesse Voorn, die met zijn energieke stijl van electro en tech-house niet in een hokje te stoppen is.

De kleine zaal van het Patronaat wordt gerund door Haarlemse helden. Het dj duo Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw zal een set in minimale stijl draaien en ook het duo Tettero en Sven zullen ervoor zorgen dat de voetjes niet lang stil kunnen staan. Een knallende programmering dus op 3 maart, waarmee de toon is gezet voor de rest van 2007.  

Meer info vind je op www.loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws