Absolute Music komt studenten tegemoet

Partyscene Redactie | 1 februari 2007
headlines

Studiefinanciering bijna op? Geen nood!

Ben jij een student die wel van een feestje houdt? Zin om na dat zware wiskundetentamen op vrijdag de Stelling van Pythagoras uit je benen te dansen? Is je studiefinanciering bijna op? Geen nood. De nobele ridders van Absolute Music bieden uitkomst!

Boy GeorgeMorgenavond vindt de eerste editie van Absolute Music plaats in de Rotterdamse Maassilo. Naast de zeer gevarieerde line-up met o.a. Boy George, Booka Shade, Trentemoller en Jungle Brothers, is de hoge kaartprijs het onderwerp van gesprek in Rotterdam en omstreken. Dit is ook opgepikt door de organisatie, die heeft besloten om een korting te geven aan alle studenten in Nederland.

Een voorverkoopprijs van 32.50 en een deurprijs van 40 euro is natuurlijk geen kattenpis. Voor veel studenten gaat deze prijs hun pet te boven en daarom heeft Absolute Music besloten om deze doelgroep tegemoet te komen. Voor studenten is er een speciale IFFR-actie op touw gezet. Op vertoon van een studentenpas kan je op donderdag en vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur bij de Maassilo een entreebewijs voor € 20,- kopen. Op de avond zelf betaal je, op vertoon van een studentenpas, € 25,- voor een kaartje.

Absolute Music
Vrijdag 2 februari
Maassilo, Rotterdam
Area 1: Boy George, Booka Shade live, Trentemoller live ft dj Tom,
Area 2: Jungle Brothers live, The Glimmers, Chuckie, Julie Marghilano live
Area 3: Icons of the Future
Secret Area: Love2party Allstars

Absolute Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws