Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 24 januari 2007
headlines

Win een plek op de gastenlijst

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we vanaf nu elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

AwakeningsWat: Awakenings Weekend

Waar: Maasilo, Rotterdam
Datum: 26 & 27 januari

Line-up: Vrijdag: Peter Horrevorts, Microfunk (live), Rejected, Bando & Cristian Varela, Cari Lekebusch, Jeroen Liebregts, Carlos Rios & Oliver Kucera (live), Marco Remus, DJ Murphy, Mario Ranieri, Ion Ludwig (live), 2000 & One, Dave Ellesmere
Zatersdag: Dave Ellesmere, Adam Beyer, Hertz LIVE, Bart Skils, Dimi Angelis, Echoplex & Damon Wild (live), Rumenige & Loktribada, Sander Baan, Remute aka Denis Karimani (live), Ion Ludwig (live)
Entreeprijs: 22 euro per dag, 40 euro passpartout
Website: www.awakenings.nl

Bijzonderheden: voor het eerst sinds 2002 wordt er een Awakenings technoweekend in Rotterdam georganiseerd door Rocco en kornuiten. Twee dagen lang het beste uit de hedendaagse (hard)techno en minimal.

Love2party-preview

Phonique

Wat: 360

Waar: 11, Amsterdam
Datum: Vrijdag 26 januari

Line-up: Phonique (Dessous, Berlin), Nuno dos Santos, Patrice Baümel
Entreeprijs: 12 euro
Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: 360 ontvangt de zeer populaire Berlijnse dj en producer Phonique. Met zijn brede muzikale visie en zijn emotionele, groovy sound een echte aanrader.
Love2party-preview

Club FilthWat: Club Filth

Waar: BG (begane grond van het Post CS gebouw) - Amsterdam
Datum: zaterdag 27 januari

Line-up: Joost van Bellen, Wannabeastar & Miss B-Have, Mr.Wix, The Virgin Tears (LA). Mc: Lyrical Tie, Live: Malle Pietje & The Bombo's
Entreeprijs: 22 presale, 27 door
Website: www.club-filth.com

Bijzonderheden: Club Filth is terug in Amsterdam met een bonte verzameling van Amsterdams talent met een voor Club Filth immer super gezellige tas met platen en cd's. De muziek zoals altijd van zeer divers pluimage, van hiphop tot punk, van rock & rave tot hillbillie en goa garage!

Love2party-preview (WIN!)

DeetronWat: Rockit & Love2party Talent Room

Waar: Winkel van Sinkel, Utrecht
Datum: zaterdag 27 januari

Line-up: Benny Rodrigues, Deetron, Warren Fellow, Bingo Players, Hayne de la Hayne, Mr Slide, Sandeep
Entreeprijs: 13 euro
Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: De Zwitser Deetron is op bezoek in de Winkel van Sinkel om samen met Benny de boel eens goed op stelten te zetten. In de kelder hosten wij de Love2party Talent Room.

Love2party-preview (WIN!)

Club Rembrandt

Wat: Sneak Preview

Waar: Club Rembrandt
Datum: zaterdag 27 januari

Line-up: geheim..
Entreeprijs: 12.50
Website: www.clubrembrandt.nl

Bijzonderheden: 27 januari opent Club Rembrandt in Eindhoven zijn deuren voor een sneakpreview. De gehele maand februari volgen er nog meer. De eerste editie is inmiddels uitverkocht. We kunnen vast verklappen dat Isis in ieder geval komt draaien. Love2party-preview

Dan Berkson

Wat: Static

Waar: 11, Amsterdam
Datum: zaterdag 27 januari

Line-up: Dan Berkson & James What live, Makcim, Bart Skils

Entreeprijs: 12 euro
Website: www.staticnights.com

Bijzonderheden: het debuutoptreden van een van de nieuwste aanwinsten van Steve Bug’s Pokerflat label in Nederland. Dan Berkson & James What. Hun aanstekelijke live set is van een uiterst hoog dansgehalte met veel percussieve beats en groovende baslijnen.

Love2party-preview

Markus SchultzWat: Armada

Waar: Panama, Amsterdam
Datum: zaterdag 27 januari

Line-up: Remy, Micha Daniels, Markus Schultz
Entreeprijs: 20 vvk, 25 door
Website: www.panama.nl

Bijzonderheden: De nummer 19 uit de DJMAG top 100 komt naar de Panama. De uit Miami afkomstige Markus Schultz. Als het allemaal even iets te progressive wordt, dan is Remy er gelukkig ook nog.

Love2party-preview

Sharam

Wat: Natural

Waar: Panama, Amsterdam
Datum: zondag 28 januari

Line-up: Sharam (Deep Dish), Miss Nine, Brian S, El Sandro, Jan Boom

Entreeprijs: 15 vvk, 20 door
Website: www.panama.nl

Bijzonderheden: Sharam is in Nederland en doet traditiegetrouw de Panama aan. De tegenwoordig vaste deep-dish crew dj Miss Nine is natuurlijk ook van de partij. Een mooie zondagavond.

Love2party-preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws