Instore dj-set van Vince Watson bij Rushhour

Partyscene Redactie | 15 december 2006
headlines

Schotse dj/producer tevens te bewonderen in 11

Ze doen het wel vaker, daar bij Rushhour: buitenlandse dj-toppers die ‘s nachts in de hoofdstad draaien, al ’s middags in de platenzaak aan het werk zetten. Draaide in september Henrick Schwarz het vinyl uit de hoezen, aanstaande zaterdag is het de beurt aan Vince Watson. 

 

Rushhour is zaterdagmiddag een must voor de melodieuze technoliefhebbersDe Schotse dj/producer heeft in november zijn nieuwe album uitgebracht op het Delsin-label, verbonden aan de platenzaak. ’s Avonds geeft hij tijdens de tweede aflevering van Planet Delsin een live-show in 11. Daar wordt hij vergezeld door Steve Rachmad (onder zijn diepe, melodieuze technopseudoniem Sterac), Tim Nieburg en Raymon Hollander.

 

Het in november uitgekomen album The eMotion Sequence van Vince Watson is succesvol in onder meer Japan. Daarnaast is zo ongeveer de hele crème de la crème van de technowereld laaiend enthousiast over de plaat - zowel verschillende top-dj’s als serieuze dance-media. Daaronder natuurlijk Love2Party, die de schijf bombardeerde tot cd van de week. Ook hadden wij een openhartig interview met de Schot, die aanstaande zaterdag tussen 17:00 en 19:00 te bewonderen is in platenzaak Rushhour aan de Amsterdamse Spuistraat. En ’s nachts in 11.

Vince Watson

Rushhour

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws