Remixalbum Fat Freddy's Drop

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Based on a True Story krijgt remixbroertje



Fat Freddy's Drop, afgelopen juni in de Amsterdamse Sugar Factory

Eind oktober brengt Kartel, het label van Fat Freddy's Drop, een remixalbum uit van Based on a True Story. Eerst verschijnen er enkele remixmaxi's op vinyl. De eerste twee, met drum & bass, dubstep, reggae- en electro-bewerkingen, liggen binnen enkele weken in de platenzaak.

140.000 stuks zijn er al van Based on a True Story, door de luisteraars van Gilles Peterson Worldwide op de BBC onderscheiden met een World Wide Award, over de toonbank gegaan. Bij een succesvolle albumrelease hoort natuurlijk ook een remixalbum - een cd die zal worden vergezeld van een dvd met beelden van concerten en videoclips.

Nadat Jazzanova en DJ Vadim zich al eerder bogen over het werk van Fat Freddy's Drop, namen onlangs Artificial Intelligence en de New Zeelandse drum & bass-belofte Pylonz & Kinetix het nummer 'Cay's Crays' onder handen. Ook verschijnen er te zijner tijd dubstep- reggae- en electro-remixes van verschillende tracks afkomstig van Based on a True Story, respectievelijk van Digital Mystikz, Blood & Fire vs. Deep Sound en Kalbata.

Kartel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws