San Francisco klaar voor tweede editie Love Parade

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

San Francisco van woensdag tot zondag in het teken van de Love Week



De Golden Gate Bridge ligt niet op de route

Op zaterdag 24 september staat San Francisco in het teken v/d 2e editie van de Amerikaanse Love Parade. Het evenement is afgeleid van de welbekende parade in Berlijn, die al een paar jaar niet meer heeft plaatsgevonden wegens een tekort aan sponsors. Dj's die hun gezichten laten zien zijn onder andere Carl Cox, Ferry Corsten, Paul van Dyk en Bad Boy Bill.

Vorig jaar reden dertig trucks met 220 dj's aan boord door de straten van de stad aan de Amerikaanse westkust. 37.000 bezoekers kwamen erop af. Dit jaar denkt de organisatie aan een verdubbeling van dat aantal. Vandaar dat er, in tegenstelling tot vorig jaar, de dagen rondom het evenement verschillende feesten - in het teken van de tweede editie van San Francisco's Love Parade - worden georganiseerd. Van woensdag tot zondag staan vele clubs in het teken van de optocht. Vooral op vrijdag en zaterdag worden goede pre- en after party's gegeven. Wie, wat en waar? Check het overzicht van de feesten op de site van San Francisco's Love Parade.

De route:
Om 1400 uur is de start van de optocht, te vinden aan de 'Market and Beale Streets', downtown San Francisco. De trucks zullen via een toeristische route door het havengebied eindigen op de Terry Francois Blvd, waar tevens een eindfeest plaats zal vinden.



De route in kaart gebracht

Het is niet nieuw dat er in San Francisco een straatfeest plaatsvindt. De jaarlijkse Gay Pride en Folsom Street Party's zijn een begrip voor menig Amerikaan en trekken vele duizenden bezoekers. Juist daarom heeft men gekozen voor de stad van de Alcatraz gevangenis en de Golden Gate Bridge.

San Francisco Love Parade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws