Welcome to the Future in Studio 80

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Radioshow en clubavond in een!



Olaf Boswijk & Gert van Veen tijdens de Red Bull Music Academy Taster

Muziekjournalist/producer Gert van Veen en collega-journalist en dj Olaf Boswijk organiseren vanaf aanstaande vrijdag tussen 21:00 en 03:00 het wekelijkse dance-radioprogramma Welcome To The Future. De locatie - ook toegankelijk voor publiek - is Studio 80 op het Rembrandplein in Amsterdam. Daar zullen, aansluitend op de radioshow, ook optredens van dj's een live-acts te zien zijn.

In 2004 startte Welcome to the future-oprichter Gert van Veen samen met Olaf Boswijk een radioshow op ID&T Radio, die al snel uitgroeide tot een van de bestbeluisterde avondprogramma's van het radiostation. Behalve aandacht voor de nieuwste releases, bood het programma ook wekelijks interviews met artiesten als Alter Ego, Miss Kittin, Air, Joris Voorn, Chicken Lips, Prodigy en vele anderen. Datzelfde jaar begon Welcome to the future ook aan een succesvolle reeks events in Club NL, waar het een nieuwe generatie producers en dj's uitnodigde, onder wie Trentemoller en dj T.O.M. (Pokerflat) en het Estlandse Rulers Of The Deep (Ovum).

Welcome to the future in Studio 80 gaat verder waar de radioshow bij ID&T was gebleven, maar ditmaal in een wekelijkse zes uur durende XL-versie. In de eerste twee (gepresenteerde) uren wordt nieuwe muziek - van deep house tot electro-punk, minimal en techno - afgewisseld met interviews met artiesten en partyorganisatoren. Vanaf 2300 vervolgt het programma met dj-sets en live-optredens van wekelijkse gast-dj's en artiesten. Residents zijn Olaf en dj Lil' D.

Welcome To The Future is toegankelijk voor publiek. (Rembrandtplein 17, ingang rechts van De Kroon). Tot 24.00 uur is de toegang gratis. Vanaf 24.00 uur: 5 euro.

Welcome to the future is live te beluisteren op Studio 80 De hele daaropvolgende week is het 'on demand' terug te horen op Welcome to the Future

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws