Een nieuw begin voor Love2Party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nieuw op Love2Party: video-broadcasting


We hebben al aangekondigd dat we bezig zijn met de bouw van een gloednieuwe portal. We zijn er nog niet klaar mee, maar kunnen jullie al een eerste screenshot laten zien. De homepage mist alle gebreken van de oude site en heeft de clubkleuren van onze eerste site. Vooral de nieuwe navigatie zal meer duidelijkheid moeten gaan bieden.

Naast de bouw zijn we een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse bedrijf Yourscene.nl. Zij is momenteel bezig met de bouw van verschillende jongerenscenes als Artscene, Skatescene, Fashionscene en DJscene: het vakje dat Love2Party gaat invullen. Ook Partyscene maakt onderdeel van Yourscene uit. Zij zal zich gaan richten op de algemene zaken en nieuwtjes die zich afspelen in de dancescene, Love2Party zal de diepere stromingen blijven volgen en nader belichten via de bekende rubrieken.

Op de nieuwe website na, zal er niets veranderen aan Love2Party. Het enige nieuwe onderdeel dat we jullie aan gaan bieden is videobroadcasting. Vooral interviews en fragmenten uit de clubs en van festivals zullen daarop te zien zijn. Dat moet met al die snelle internetverbindingen geen problemen meer opleveren om te bekijken.
Het moge duidelijk zijn: Love2Party bouwt niet alleen aan een nieuwe website, het bouwt vooral aan de toekomst.

Lees hier een interview met DJ Broadcast. In het nieuwe nummer dat vanaf vandaag verkrijgbaar is, wordt een grotere afbeelding van onze nieuwe homepage gepresenteerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws