Maak een remix voor Laurent Garnier

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ding een platencontract af bij F Communications



De albumtitel visueel nagebootst

Niet alleen de verpakking van het nieuwe album van Laurent Garnier is opmerkelijk, ook de speciaal ontworpen website voor The Cloud Making Machine. Beluister de tracks, bekijk de video's en doe mee aan verschillende wedstrijden, waaronder een heuse remixcontest.

Onlangs verscheen het nieuwe album The Cloud Making Machine van Laurent Garnier. Geen energieke dance-plaat, zoals de vorige drie, maar een cineastisch opgezette luisterplaat die je uit evenwicht brengt en net zo prikkelend als ondoordringbaar is.
Laurent Garnier (in gesprek met Love2Party) over The Cloud Making Machine: ""Ik weet dat ik een groot risico neem met dit album. Het zal nog geen kwart verkopen van bijvoorbeeld 'Unreasonable Behaviour'. Maar het geeft ook aan dat ik dit niet om het geld doe. Ik moet mezelf blijven. Als ik mezelf de vraag stel hoe ik in deze positie terecht ben gekomen, is het antwoord dat ik nooit tegen mijn publiek heb gelogen. Misschien is dat de reden wel dat ik hier nog steeds ben. Ach, misschien ben ik wel gewoon 'supermotherfucking lucky'."

Verder is op de website van Laurent Garnier (bij het onderdeel 'original mix') is een nieuwe set toegevoegd die je via je Real Player kunt beluisteren. Het is een dj-set, opgenomen in Belgrado, waarin Garnier prachtige (gouwe ouwe) houseplaten afwisselt met stevige technoplaten die recent zijn uitgekomen. Meer dan drie uur house en technoplezier via platen van Joris Voorn, Lil Louis, Donna Summer, Josh Wink, Vince Watson, LFO en Farley Jackmaster Funk. Have fun!

De deadline van de verschillende contests is 30 maart

The Cloud Making Machine
Laurent Garnier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws