Nieuw mixalbum Luke Slater

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

...plus twee dj-gigs in Nederland


Ze moeten er nog een dag of tien op wachten, maar dan kunnen de echte technoliefhebbers hun hart ophalen met een nieuw mixalbum van Luke Slater. Het is een vervolg op de geprezen mix-cd Fear And Loathing deel 1, die maar liefst 30.000 keer over de toonbank is gegaan. Ter promotie van deel twee bezoekt de Britse dj/producer 2 clubs in Nederland.

Het is de laatste twee jaar stil geweest rondom de Luke Slater. Zijn laatste studioalbum Alright on Top viel allerminst in de smaak bij zijn trouwe fans. In 2002 kregen we een belabberd live-optreden te horen (mede dankzij een vals zingende mc) op het Haagse Malieveld tijdens de het Sound & Vision festival.

Als dj is hij echter nog lang niet uitgeblust. Hij heeft dan ook een ouderwets goede techno-cd gemixt. Het is net als op deel 1 een album bestaande uit een trippy dj-mix en een stevige dj-mix. Van ambient en minimal techno tot elektro en techno. Een recensie en interview zullen zo spoedig mogelijk verschijnen. Verder geven wij tegen de tijd dat cd uit is, een aantal exemplaren weg.

Luke Slater draait op zaterdag 29 januari in Doornroosje te Nijmegen en op 5 maart in het Rotterdamse Nighttown

Luke Slater

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws