Beluister Mateo & Matos in the mix!

Partyscene Redactie | 11 oktober 2006
headlines

Genieten met Amerikaans deephouse-duo!

De Amerikaanse deephousers John Mateo en Eddie Matos zijn vooral bekend om hun waslijst aan uitstekende soulvolle en funky deephouse producties. Hun discografie is zeer indrukwekkend. Labels als Nitegroove, Glasgow Underground, Nervous en Henry Street hebben het werk van het duo maar al te graag uitgebracht.

Niet alleen vanwege het feit dat aan elk M&M-produkt een financieel succes kleeft, het is vooral goed voor de naamsbekendheid wanneer je een dergelijke productie in je catalogus hebt. Met hun pas verschenen verzamelalbums Inspirations en Classic Inspirations lieten de heren vooral doorschemeren welke muziek hen heeft geinspireerd (wat een ontdekking): Discomuzak! Voor de houseliefhebbers die goed kunnen zoeken, het verzameldebuutalbum The Many Shades of Mateo & Matos is een ondergrondse klassieker! 'Hard to get but nice to have'

Als je overigens aan mijn positieve verhaal twijfelt, moet je de mixen van het duo maar eens beluisteren. Wij vinden het erg aangename house en verlangen naar een optreden van Mateo & Matos in Nederland, graag deze zomer nog! Want het is juist het warme, zwoele zomerweer waarin hun bloedhete housebeats en frisse percussie zo goed tot zijn recht komen. We hebben twee heerlijke sets van het tweetal uit het aanbod op hun site gevist. Je kunt natuurlijk ook even de andere sets downloaden. Have fun!


Mateo & Matos online

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws