Sander geeft les

Partyscene Redactie | 20 april 2012
headlines

Op woensdagavond 9 mei 2012 geeft de internationaal bekende DJ/Producer Sander Kleinenberg 4 DJ- en Mix-clinics in Studio 80, de toonaanzettende club gelegen aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Voor zowel beginnende dj’s als meer ervaren dj’s zijn de clinics een unieke gelegenheid om talent op het gebied van DJ-en en mixen aan te scherpen of tentoon te spreiden.
sk
Niet onbelangrijk, door mee te doen aan de clinic steun je een goed doel.

De opbrengsten van dit evenement komen namelijk ten goede aan Stichting Alpe d'Huzes, die zich inzetten voor het KWF Kanker Fonds. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl.

Hoe zorg je er voor dat je een clinic kan volgen?

Simpel; de 16 beschikbare plekken (4 clinics van 4 personen) worden per opbod verkocht. Het enige wat je moet doen om dit aan jezelf of een ander cadeau te doen is zorgen dat jouw bod op 1 mei 2012 tot de zestien hoogste behoort. Opwww.soyouthinkyoucanmix.nl worden de biedingen bijgehouden en is ook alle informatie te vinden over hoe je een bod kan doen.

Voor de deelnemer die gedurende de clinic het meeste talent laat zien is nog een extra prijs weg gelegd. Je mag met namelijk met Sander als V.I.P. mee naar een optreden naar keuze in Nederland!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws