Expectacle

Partyscene Redactie | 8 november 2011
headlines

Het technofeest Expectacle! keert op 12 november weer terug in Harderwijk.

jeff rushinZaterdag 12 november wordt poppodium Estrado omgetoverd tot een ware technotempel. De organisatie heeft voor deze editie van Expectacle! weer drie bekende techno-acts weten te scoren. Jeff Rushin, live-act Shambok en Rutger Maree garanderen een topfeest.

Live-act Shambok belooft heel wat spektakel. De formatie timmert hard aan de weg in de Nederlandse technoscene en staat 10 december zelfs in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Op Expectacle! gaan ze zeker knallen. Rutger Maree was een tijdlang onderdeel van het succesvolle duo Deksels. Sinds kort is hij weer solo bezig. Rutger staat bekend om zijn technische sets die qua opbouw altijd zorgen voor de ultieme muzikale climax.

De Amsterdamse dj Jeff Rushin komt de zaal verrassen met zijn diepe en energieke mix. Een set die je meeneemt van minimal naar het verwoestende geluid van de techno. Afgelopen jaren heeft Jeff op diverse evenementen gespeeld en zo zijn naam gevestigd in de underground scene. Deze editie is er ook weer een tweede podium. In het bovencafé van Estrado staat live-act Lift it Up te rocken. De combinatie van dj's met een live band en vocals zorgen voor een ontzettend dansbare sound. Kaarten kosten 7 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur.

Check ook www.expectacle.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws