Outside In festival

Partyscene Redactie | 4 november 2011
headlines

Eerder deed dit concept van de Haarlemse club Stalker al een hoop stof opwaaien. In geen enkele andere club wordt een complete grasmat gelegd om een tweedaagse indoor festival te organiseren. Een festival waar je twee dagen lang op drie podia meer dan 15 artiesten te verwerken krijgt.  EHBO-Bar, Dixies, FoodPlaza, Politie Razzias en een speciale "Zero tolerance - area", waar alleen de crème de la crème binnenkomt. Kortom, je kijkt je ogen uit! Alsof dat niet genoeg is kan je in de bovenzaal genieten van een indoor strand, waar alleen het beste Bloemendaalse zand voor is gebruikt. Vergeet dus vooral niet je slippers en zwembroek mee te nemen!

outside in festival stalker haarlem

Behalve gras, zand, sfeer, gekke thema’s, leuke mensen en verkleedpartijen, zijn ook dikke headliners van groot belang. Ook hier heeft Stalker voor gezorgd in het weekend  van 18 en 19 november. Wat dacht je van Dimitri, Keatch en Tommie Sunshine (USA)? Uiteraard zijn lokale helden als Soundbalance, Mike Ravelli en Mark Boon ook present.

Vrijdag 18 november: Outside In day 1
Op de eerste festival dag is Dimitri de headliner. Dit icoon van de Nederlandse housescene en oud Roxy resident is weer helemaal terug. Hij is druk aan het produceren met de Haarlemse dj Georgio, verzorgd veel optredens en er staat zelfs een live show in de planning. In april stond hij al met veel succes in Stalker en 18 november is hij terug. Lokale helden Mike Ravelli, Mark Boon en Artee Maken de avond compleet. Op het strand in de bovenzaal is Batskrew achter de decks te vinden. Zij zullen voor tropische taferelen zorgen. Dus haal een cocktail aan de bar, doe je zonnebril op en enjoy the summer vibes.

Zaterdag 19 november: Outside In day 2
De dag erop, lekker uitgeslapen en gedoucht kan je opnieuw het festivalterrein betreden. Niemand minder dan Tommie Sunshine uit New York is dan de headliner. Al 6 jaar is hij vaste gast in Club Stalker, en dat is bijzonder voor zo’n intieme club. Want deze extravagante superstar dj, producer en remixer is over de hele wereld bekend van zijn dance remixes van talloze pop, rock en hiphop tracks. Zo produceerde hij muziek met onder andere Felix da Housecat en maakte de dance remixes van Yoko Ono, Peaches, Fischerspooner en nog meer rockbands.  Alsof dit nog niet genoeg is komt ook Keatch uit België langs. Hij heeft verschillende releases op Steve Aoki’s Dim Mak label. Just Regular Guys zorgen voor de lokale input. Boven op het strand: Zolder Kolder met Tino Schuijt, Sandro Void , Soundbalance, Gilbert & JVW. Schoenen uit, slippers aan, honden niet toegestaan en kinderen aan de lijn.

Check www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws