Dance op je mobiel

Partyscene Redactie | 14 oktober 2011
headlines

We schreven al eerder over de Daft Punk en Dr. Dre koptelefoons, nu is er weer iets nieuws.
htc beats audio sensation xl
Misschien heb je ze al gezien op straat, de opvallende Beats Audio koptelefoons met de bekende letter B op de oorschelpen. De man hierachter is Dr. Dre, hij ontwikkelde het populaire geluidssysteem wat nu ook op je mobiel verkrijgbaar is. HTC is namelijk een samenwerking aangegaan met Beats by Dr. Dre. Dit betekent eindelijk een volwaardige dance ervaring onderweg, zonder mp3speler!

Jimmy lovine, Chairman van Beats by Dr. Dre en Chairman & CEO van Interscope Geffen A&M Records: “HTC is een geweldige partner en sluit zich volledig aan bij ons streven de muziekervaring op mobiele telefoons zo krachtig en rijk mogelijk te maken.”

De HTC Sensation XL bevat de nieuwe lichtgewicht urBeats hoofdtelefoons, exclusief ontworpen voor integratie met het Beats Audio-profiel op de smartphone. De HTC Sensation XL herkent de urBeats hoofdtelefoon automatisch en past daar direct het profiel op aan voor de optimale Beats geluidservaring. De ingebouwde microfoon maakt hands-free bellen bovendien eenvoudiger.

De HTC Sensation XL is vanaf begin november in de Benelux beschikbaar. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 599 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. Niet goedkoop maar je hebt geen iPod meer nodig :)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws