Passie · 3 years anniversary

Partyscene Redactie | 6 oktober 2011
headlines

Passie viert het driejarig bestaanop zaterdag 29 oktober in de Maassilo in Rotterdam.

Passie bestaat eind oktober alweer drie jaar en zal dit vieren met een groot vrouwvriendelijk evenement in de Maassilo te Rotterdam. Zet zaterdag 29 oktober 2011 in je agenda want dit feest mag je simpelweg niet missen! Na vele succesvolle edities in de club en op het strand zal Passie de Maassilo in Rotterdam dit jaar voor de tweede keer aandoen. Na de zeer succesvolle editie van Passie XL begin 2011 zal de Maassilo nogmaals het toneel zijn van een groots Passie event. XL style!

passie

De line-up bestaat uit alle DJ's die Passie tot dit succes hebben gebracht. Leroy Styles en Superior zullen beide, speciaal voor Passie, een drie uur durende set draaien. Leroy neemt de leiding in de house area terwijl Superior dit in de urban area zal doen. Leroy is sinds dag 1 de resident van Passie. Sinds hij een eigen studio heeft in de Maassilo draait Leroy overuren; met succes! Naast Leroy staan Michael Mendoza, Stefan Vilijn, Delivio Reavon, Aaron Gill, Vaiks L & Rowses in de booth. Een goed op elkaar ingespeeld topteam kan je wel zeggen. Norman Soares verzorgt de percussie en Mitch Crown zal samen met Zawdi MC de mic in handen nemen. De urban area is minstens zo belangrijk tijdens Passie. Het blijkt een succesconcept: house vs Urban zodat elke muziekliefhebber aan z'n trekken komt. Deze zaal zal worden gevuld met de eerder genoemde Superior, Jaziah, Flava, Dyna & Diamondspin.

De deuren van Passie zijn geopend van 23:00 tot 06:00 's nachts. Kaartjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor 17,50 ex fee. Drie jaar lang verzorgen The Real World jullie met de lekkerste beats, een goede sfeer, knallende line-ups en de schijnwerpers staan zoals gewoonlijk altijd op de vrouwen gericht. Ook ditmaal zullen de eerste 100 dames gratis de Maassilo mogen betreden. Ladies, kom vroeg richting de Silo.

Surf ook naar www.the-real-world.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws