Vief & Vuig

Partyscene Redactie | 30 september 2011
headlines

Rotterdam krijgt begin volgende maand een nieuwe uitgaansgelegenheid. De naam alleen al is bijzonder: Vief + Vuig. Chiel Jongejan, de Rotterdamse horecaondernemer die onder andere ook de Après Skihut, Café Fout en De Beurs bezit, is de eigenaar.
vief vuig
De nieuwe hotspot opent op 6 oktober aan de Kruiskade 26 in Rotterdam, in het pand waar voorheen de Club zonder Concessies zat. De club is verdeeld over twee etages. De kelder is Vuig en deze gaat geroemd worden om zijn goede audio, zegt Sfeerhoreca, het bedrijf van Chiel Jongejan.

‘Het is een donkere en intieme club voor liefhebbers van de underground sound. De clubavonden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag gaan de feesten door met een afterparty gevolgd door een ontbijt bij Vief, boven om 10 uur.’Bij Vief staan Manuela Goncalves Tavares en Joey Macnack achter de kachel. Ze zijn bekend van Toko94. Ze verzorgen eerlijk eten, zeven dagen per week. Op het menu staat pindasoep, salade geitenkaas met wilde spinazie en een clubsandwich Vief met een chutney van mango en kerrie. Vief serveert cupcakes van Roxy Paay, het nichtje van Patricia Paay.

SfeerHoreca van Chiel Jongejan beheert de volgende horecabedrijven in en rondom Rotterdam: Café Fout, The Vip Room, de Apres Skihut, Hot, De Beurs, Vief + Vuig, Get Back, Saint-Tropez en de Water Skihut in Hoek van Holland.

Bron

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws