Still Awake!? Afterparty in Fifties Eindhoven

Partyscene Redactie | 20 september 2011
headlines

Het heeft even geduurd, maar Still Awake!? komt terug inclusief kussens, afterfood en al!

sandrienNa een geslaagde editie in januari 2011 gaat Still Awake? ook deze keer na een Klokgebouw evenement en voor iedereen die gewoon even lekker wil feesten op de zondagochtend door tot in de late uurtjes. De afterparty vindt plaats op zondag 25 september in Fifties Zaal en duurt tot 13.00 uur. Daarom voor elke liefhebber die (nog) wakker is deze speciale party, die voor deze tweede editie in het teken staat van diepe underground techno met wat techno, acid en deep-house. Niet te wild, wel diep, dansbaar en lekker underground!

Allereerst gaat Still Awake deze ochtend door met Sandrien die haar eigen maandelijkse Imprint avond heeft in de underground club Trouw Amsterdam. Zij komt voor Still Awake!? ruim twee en een half uur lang voor de eerste keer in Eindhoven draaien! Als tweede hebben we Julien Lejay uit Berlijn/Amsterdam die onder zijn alias Allegory Rhythm back 2 back gaat draaien met Eindhovens Rascal van de Dust crew. Op veler verzoek is er deze morgen ook snack smack afterfood speciaal bereid door Erwin K. Sommigen zullen hem kennen als deejay voor onder andere de Zodiak Commune, maar zijn andere specialiteit kunnen jullie deze morgen komen ervaren.

Rieneke van RDG produkties zal ook weer aanwezig zijn met het nodige kussengeweld. Al met al, Still Awake!? gaat er deze morgen weer een laagdrempelige, relaxte en fijne dansmorgen van maken. Iets dat Eindhoven mist en gewoon nodig heeft dezer dagen. Komt allen! Kaarten kosten 8 euro aan de deur.

Check ook www.feestzaaleindhoven.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws