20 jaar EevoNext

Partyscene Redactie | 15 september 2011
headlines

EevoNext bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met een top line-up in de Effenaar.

Het Eindhovense platenlabel EevoNext Recordings viert zijn 20-jarig bestaan! In oktober 1991 bracht het, destijds 'Eevo Lute Muzique' geheten label, de eerste twee platen uit van de Eindhovense artiesten Florence & Wladimir M. Enkele tientallen releases volgden en het label bereikte een internationale cultstatus met techno-klassiekers zoals 'Evil', een aanklacht tegen de consumptiemaatschappij, en het melancholieke 'A Touch of Heaven'.

justin berkovi

Tegenwoordig brengt EevoNext als digitaal label bestuurd door Stefan Robbers (Terrace) & Esther Roozendaal (Estroe) maandelijks een release uit, waarbij de rode draad elektronica is, die zweeft tussen de grenzen van ultiem dansbaar tot aan thuis luisterbaar op de bank. Deze maand verschijnt ook de jublieumcompilatie 'Agenda 2020' die uitsluitend exclusief materiaal bevat. De huidige artiestenstal, bestaande uit onder andere Art Bleek, Ian O'Donovan, Estroe en Terrace, brengt hierop melodie, dynamiek en beats bij elkaar tot een sfeervol muzikaal avontuur.

Het jubileum viert men deze avond met een selectie van nieuwe en bestaande artiesten op het label. Zo brengen Terrace & Justin Berkovi een liveset, en zullen Estroe en TJ Kong dj-sets doen die in teken staan van de stijl die het label kenmerkt: dansbaar en met inhoud. Elegant Electronic Music dus. Kaarten kosten 7,50 euro.

Meer info op www.effenaar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws