Club Junx vs Wahnsinn

Partyscene Redactie | 16 augustus 2011
headlines

Zaterdag 27 augustus is de kick off van het nieuwe seizoen Club Junx in de Poema.

Na een keihard seizoen in 2010/11 vol uitverkochte zalen en een vol festival terrein gaat de Club Junx trein vol gas naar de volgende reeks edities. Off Label Records baas /eigenaar & Dj Andre Crom komt naar aanleiding van de 24e release op Off rec. speciaal naar Nederland om zijn op vinyl al uitverkochte plaat met Club junx resident Samuel Deep, Firdjel Medar, Anil Aras & Olene Kadar kracht bij te zetten.

andre crom

De in Berlijn gevestigde Andre Crom is een house dj pure sang. Zijn sets zijn een verzameling van eigen producties, oldskool pareltjes en zorgvuldig uitgezochte nieuwe releases. Na een carrière van zo'n 10 jaar kunnen we wel zeggen dat Andre een doorgewinterde professioneel is. Zijn Label Off Rec. is een van de populairste in zijn soort en blijft elke keer weer verrassen. Ook nu weer had hij een primeur met de eerste release van Utrechts talent & Club Junx resident Samuel Deep. Zijn plaat Street Movement is de A1 van de Ep en werd geremixed door Olene Kadar.

Speciaal ter gelegenheid van de verjaardag van Wouter S., is zijn concept Wahsinn toegevoegd aan de 'line-up'. Ook zal Wouter S. een B2b set draaien met Andre Crom. De chemie van de twee is al sinds de Skug in de Dock 154 een feit. De Duitser zegt uit te kijken naar de muzikale en vooral gezellige sfeer die typerend zijn voor de Club Junx avonden. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Surf ook naar www.clubjunx.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws