Herfstkriebels

Partyscene Redactie | 16 augustus 2011
headlines

Kriebels in de herfst op zaterdag 1 oktober in Central Studio's met Copyright & Quintino.

De Zomerkriebels zijn bijna uitgewerkt. Tijd voor een nieuwe dosis Kriebels en wel op zaterdag 1 oktober in Central Studio’s. Twee areas bomvol top artiesten en de kriebelende vibe die je van Kriebels gewend bent. Hun ‘gig’ op Zomerkriebels Festival moesten de mannen achter Copyright helaas cancellen. Op Herfstkriebels willen ze dit dubbel en dwars goedmaken met een hele dikke set. House met een global vibe, dat is waar Copyright voor staat. Hun internationale bekendheid heeft een enorme boost gekregen sinds Copyright op verzoek van Simon Dunmore de Defected in the House Miami 07 compilatie mixte.

copyright

Studio 1

Is deze editie het domein voor de liefhebbers van real house music met naast Copyright, ook Roog. Daarnaast de live sensatie Shermanology. Verder nog Gregor Salto, Baggi Begovic, Jaz von D en Michael Mendoza. Daarnaast zal Glenn Helder deze area voorzien van opzwepende percussie.

Studio 2

In Studio 2 staan grote namen uit de house, electro scene met Quintino als boegbeeld. Dan is er ook nog mr Dirty House: Vato Gonzalez. Natuurlijk wordt hij vergezeld door zijn vaste partner in crime Mc Tjen. Om je van het begin tot het eind in beweging te houden zijn ook Bassjackers en Oliver Twist van de partij. Kaarten kosten in de voorverkoop € 28,50.

Check ook www.kriebels.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws