Sidney Samson doet \'t met Will.I.Am

Partyscene Redactie | 10 augustus 2011
headlines

sidnet samsonSidney Samson zal binnen een paar weken een nieuwe single uitbrengen met niemand minder dan Lil Jon. Lil Jon is één van de bekendste Hip Hop sterren van de Verenigde Staten. Hij scoorde maar liefst twee dubbel platina albums in de VS.

Daarnaast heeft hij vele tientallen hits op zijn naam staan, waaronder “Yeah” van Usher, die ook in Nederland een grote hit was. Sidney’s nieuwe single met Lil Jon heet “Mutate” en zal op Sidney’s eigen label “Rock The Houze” verschijnen.

Lil Jon is niet de enige Amerikaanse superster waarmee Sidney Samson recent de studio is ingedoken. Tijdens zijn US tours, ontmoette Sidney begin dit jaar niemand minder dan Will.I.Am. Het klikte gelijk zo goed dat Sidney en Will sindsdien geregeld tracks en demo’s uitwisselden. Tijdens Sidney’s laatste Amerikaanse tour nodigde Will Sidney uit om een aantal van deze demo’s uit te werken tot een tweetal nieuwe singles.

“Het is fantastisch om de kans te krijgen met zo’n mega talent in een studio te zitten en samen muziek te maken” zegt Sidney “We hebben op basis van een aantal demo’s, die ik hem al eerder gestuurd had zowel een geweldige nieuwe Dance single voor Will als een kneiter van een Hip Hop anthem opgenomen. Toen ik in de studio aankwam bleek dat Will al een rap van Lil Wayne had opgenomen op mijn Hip Hop demo. Toen we met die Hip Hop Track bezig waren, kwam toevallig Lil Jon langs om even gedag te zeggen. Die hebben we toen ook maar gelijk op die track gezet. Het zal nog een hele klus worden om alle managers en labels zover te krijgen dat we deze tracks kunnen uitbrengen, maar ik heb er goede hoop op.

Toen we klaar waren met opnemen hebben Lil Jon en ik ook nog “Mutate” opgenomen. Ongelofelijk hoe snel het kan gaan in de USA.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws