Moments

Partyscene Redactie | 14 juni 2011
headlines

Moments met Anthony Pappa en Dave Seaman op 17 juni in Panama in Amsterdam.

De overweldigende dj-sets van Anthony Pappa en Dave Seaman hebben bij vele clubbers wereldwijd een onvergetelijke indruk achter gelaten. Sommige momenten in het leven mag je simpelweg niet missen, dus als er 2 dj,s van dit kaliber samen draaien dan weet je op voorhand dat je een avond hebt waarover nog heel lang nagepraat gaat worden. Op vrijdag 17 juni staan ze samen op het podium van Panama in Amsterdam.

anthony pappa

Australiër Anthony Pappa was al op zeer jonge leeftijd een begenadigd dj. Als 15 jarige won hij een DMC mix-competitie. Daaruit voortvloeiend kreeg hij de kans om in diverse clubs in Australië zijn kunsten te vertonen. Via die weg leerde hij de Britten Sasha, John Digweed en Dave Seaman kennen. Die gaven hem de inspiratie om ook naar het Mekka van progressive sounds te verkassen.

Dave Seaman draait al zeker 20 jaar mee in de dance scène. Als eerste editor van club-bijbel ‘Mixmag’, succesvol producent voor onder meer U2, Kylie, Michael Jackson, David Bowie en The Pet Shop Boys is deze man met recht een allround, multi-talent te noemen. Dave heeft ook meer dan 20 mixcompilaties voor gerenomeerde labels als Renaissance en Global Underground op zijn naam staan. Jerry van Schie maakt de flyer compleet.

De studio is deze avond het domein van de Pioneer dj school die al tijden gerund word door ook alweer 2 heren die hun sporen ruimschoots verdiend hebben met hun jarenlange ervaring. Heb jij nog ambities om dj te willen worden, of ben je gewoon liefhebber van heerlijke muziek, kom dan zeker langs voor dj Jose & dj Trebon, en meld je meteen aan voor 1 van de cursusdagen van de Pioneer dj school.

Meer info vind je op www.panama.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws