Gaasper Pleasure 2011

Partyscene Redactie | 7 juni 2011
headlines

Gaasper Pleasure viert het vijf jarig jubileum groots op zaterdag 13 augustus.

Het is pas vijf jaar geleden dat Ratslag en De Zorgenkindjes met frisbee en strandbal op het recreatiegebied Gaasperplas Zuid stonden. Zowel gebied als jongens waren destijds nog onschuldig en ongerept, en bevonden zich slechts in het bescheiden gezelschap van de occasionele barbecue, windsurfer of wildplassende kleuter. Als snel kwam het plan voor een event. Een droom van heerlijke muziek, lieve mensen en pure gezelligheid, met de Gaasperplas als onmisbaar, spiegelend decorstuk.

kabale und liebe

Dit plan is inmiddels veranderd in de zonnige, jaarlijks terugkerende realiteit die te boek staat als Gaasper Pleasure: een festival dat bekend staat om haar onbehoorlijk mooie locatie en haar kleinschaligheid, die zorgen voor de geliefde intieme sfeer. De muziek is een combinatie van zonnige minimal, deep- & tech-house en techno. Achter de decks onder meer Kabale und Liebe, Lauhaus, Hermanez, Olene Kadar, Rodriguez Jr, Arjuna Schiks, De Man Zonder Schaduw, Sandrien, Ille Bitch, Jeff Rushin, Miss Malera en nog veel meer.

Om de intieme sfeer van Gaasper Pleasure te behouden, wordt er maar een beperkte aantal kaarten beschikbaar gesteld. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Voor meer info en de volledige line-up check je www.gaasperpleasure.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws