Escape in mei

Partyscene Redactie | 4 mei 2011
headlines

escape mei 2011Na een fenomenale Koninginnenacht- en dag in Escape is de maand mei aangebroken en dat betekent meer muziek, feest en zonnige line ups! Deze maand nodigt Raymundo onder meer Gabriel & Castellon, Greg van Bueren en de Bingo Players uit. Ook is er eind van de maand een LED weekend gepland waarin de nieuwe en opzienbarende lichtshow gepresenteerd wordt.

Raymundo

Raymundo zit 20 jaar in het vak en viert dit zondag 17 juli bij Mango’s Beach Bar in Zandvoort! Op zaterdag 30 juli wordt er in Escape stevig uitgepakt met een zeer speciale line up. Kom vast in de stemming met zijn nieuwste mix op  http://soundcloud.com/djraymundo/raymundo-may-2011 waarin twee exclusieve tracks van eigen hand zijn verwerkt: de pompende remix van More Kante's Yeke Yeke & de plaat Brazilian Wax die op Chuckie's Dirty Dutch label uitkomt.

LED weekend

Eind mei zal er in totaal 150m2 LED in Escape Club aanwezig zijn. Je wordt vanaf dan omringd door geluid en beeld, een unieke ervaring! Zet 26, 27 en 28 mei dus in je agenda want dit wil je niet missen.

framebusters mei 2011

Voorverkoop via Facebook

Sinds dit weekend kan je gewoon op Facebook je tickets voor Escape scoren! Check op www.facebook.com/escapemamsterdam het linker menu.

jerry springer25 years Escape: Jerry Springer

Ook deze maand weer een leuke anekdote over het 25jarige bestaan van Escape dat in oktober groots gevierd gaat worden! Naast artiesten als Prince en R. Kelly vinden ook de mensen van TV de weg naar Escape. Zoals Jerry Springer! Eigenaar Ton Poppes: “In 1998 was Jerry Springer ineens bij ons binnen. Heel relaxed, zonder hofhouding en bodyguards. Hij wilde ook geen VIP tafel, hij stond gewoon de hele avond aan de bar op het balkon met iedereen te kletsen. Ondanks dat ie belaagd werd door vrouwen die allemaal met hem op de foto wilden. En ik ging uiteraard ook even naast hem poseren!”

Framebusters
Mei wordt gestart op zaterdag de 7e met Raymundo, Gabriel & Castellon, Benny Royal, Saxy mr S on Sax, Kazzikasz on percussion en MC Vika Kova. Eclectic in deLux met Mell Moreno. Zaterdag 14 mei staan Raymundo en Frederik Abas back2back in de booth en vullen Costar on Sax en Miss Bunty ze aan. Martino Rosso host deLux met zijn onnavolgbare mixstijl.

Niemand minder dan de Bingo Players staan de week erop in Escape! Samen met Raymundo, Kazzikasz op de percussie, Saxy mr S op sax en Miss Bunty aan de mic wordt het een knalfeest! De deLux zaal op de eerste verdieping wordt door Danney onder handen genomen. De maand wordt funky afgesloten als Raymundo, Tettero en Greg van Bueren (Hardsoul) op 28 mei de decks gaan bemannen. Vrouwelijke inbreng is er van MC Choral en ook deze zaterdag host Danney met zijn eclectic tunes de deLux zaal.

Lady tickets

De actie is een groot succes dus zijn er nog steeds lady tickets te koop: 2 dames kunnen op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je hier.

Reveal

Zin om op donderdag al te beginnen met feesten? Reveal onthult elke donderdag in Escape voor jou op spectaculaire wijze het weekend! Studenten hebben mazzel want op vertoon van je studentenpas heb je gratis entree! Check www.reveal-online.com en dit voorproefje.

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne. Nieuw is een VIP arrangement voor 2 personen - alleen op zaterdagavond! Op de eerste verdieping met uitzicht op de zaal heb je een VIP-tafel. Je krijgt uiteraard snelle VIP entree en je kunt kiezen tussen deze twee arrangementen:

• 150 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Freixenet (cava);

• 225 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Champagne of een fles gedistilleerd met 8 frisdranken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws