Housequake steunt Japan

Partyscene Redactie | 18 maart 2011
headlines

Reclame maken voor 'HouseQUAKE Festival' (14 mei op Aquabest) lijkt ongepast in een week die letterlijk en figuurlijk overspoeld werd door aardbevingen, de Tsunami en nu ook nog sneeuw in Japan. De Housequake organisatie is zich hiervan bewust en draagt (samen met ticketpartner Paylogic) graag een steentje bij aan de broodnodige hulp. Daarom wordt er van de tickets die 17 t/m 25 maart verkocht worden 7,50 euro gedoneerd aan het Rode Kruis, ten behoeve van de slachtoffers. Deze kaarten kosten 25 euro.

Het Japanse Rode Kruis heeft zich de afgelopen dagen vooral gericht op zoek- en reddingsacties en medische en psychosociale hulpverlening aan de slachtoffers in Japan. Extra noodhulpteams zijn onderweg en in Tokyo is een crisiscentrum ingericht. Op het moment ligt de nadruk op het opvangen van evacués als gevolg van de nucleaire dreiging. Denk hierbij aan het uitdelen van voedsel, dekens, water en sanitaire voorzieningen voor de duizenden evacués en ontheemden.

housequake

Rechtstreeks doneren kan ook, via giro 6868 (met omschrijving 'Japan') of via deze link. Speciale verkooplink 'Housequake steunt Japan donatietickets', beschikbaar t/m 25 maart vind je hier. Na 25 maart kunnen tickets besteld worden via www.housequake.nl en alle Primera winkels. Let op: t/m donderdag 31 maart 2011 bedraagt de Early Bird prijs slechts 25 euro. Vanaf 1 april kosten kaarten 35 euro.

Voor het derde jaar op rij is een van de eerste festivals van het outdoorseizoen: Housequake Festival, zaterdag 14 mei op Aquabest. Verwacht een full-on show die bol staan van leds, dvd's, visuals en vocals van MC Roga. Het thema dit jaar is: 'out of the dark'. Het Housequake-duo voegt de daad bij het woord en staat maar liefst tien uur lang in de spotlights: van 13.00 uur tot 23.00 uur hoor je de warme groove en vocal house van Roog, gecombineerd met de techy sounds van Erick E. Nooit eerder verzorgde het duo zo'n lange marathonset.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws