DJ Jean slachtoffer aso-wet

Partyscene Redactie | 4 maart 2011
headlines

DJ Jean is helemaal kapot van de manier waarop hij door de politie bejegend wordt. De plaatjesdraaier vermoedt een complot.
dj jean
"Eergisteren is DJ Jean maar liefst 5 keer aangehouden met zijn Aston Martin Vantage binnen een tijdsbestek van slechts 6 uurtjes, waarvan 4 keer voor 'slechts' een routinecontrole!", laat Jan Engelaar weten. En dat was niet de eerste keer, zie deze beelden.

Volgens hem is er echter helemaal geen sprake van een routinecontrole, maar van nieuw politiebeleid. Hij zoekt er de aso-wet achter, die politie-agenten de gelegenheid geeft om bestuurders van dure auto's te laten uitleggen waar ze het geld vandaan halen. Kunnen ze dan niet, dan moeten ze in uiterst geval zelfs hun auto inleveren. En we weten allemaal dat Jan liever in een joggingsbroek en petje rondrijdt dan in een driedelig pak!

Jean is inmiddels wel dikke vriendjes geworden met de politie, zo beweert hij. Hij heeft in een goed gesprek laten weten het op prijs te stellen als hij op tijd op afspraken aanwezig kan zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws